Introductie: Mountr Cases voor de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

MOUNTR CASES voor de nieuwe 
IPHONE 6 en IPHONE 6 PLUSEindelijk waren ze daar, twee nieuwe Apple telefoons waar de wereld met smart op heeft zitten wachten: de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus.

Mountr was een van de eerste die nieuwe cases voor deze lang verwachtte telefoons op de markt bracht. En wat voor cases! Niet alleen zien de Mountr cases er erg goed uit en beschermen ze je iPhone zoals je van een professionele case mag verwachten. Ze bieden ook de unieke Mountr voordelen: op de houder plaatsen en laden in een handomdraai.

 

Een Slank en slim ontwerp 

 

De Mountr cases voor de iPhone 6 zitten als gegoten. De afneembare case top maakt het mogelijk om je telefoon eenvoudig in de case te schuiven. Aan de binnenzijde zorgt een gladde voering ervoor dat je iPhone daarbij onbeschadigd blijft. Aan de onderzijde vind je de slimme Plug Connector. Door die te verwijderen heb je directe toegang tot de Lightning Poort, zodat je de iPhone ook middels een kabel kunt opladen als je even geen Mountr houder in de buurt hebt. Ook kun je zo je iPhone makkelijk met je computer verbinden om te synchroniseren.


 

De Handige PLUG CONNECTOR 

 

Het kan gebeuren: even geen Mountr houder bij de hand en toch hoognodig je iPhone moeten opladen. Geen probleem: Door de Plug Connector tijdelijk even te verwijderen heb je directe toegang tot de Lightning Poort, zodat je de iPhone ook middels een kabel kunt opladen als je even geen Mountr houder in de buurt hebt. Ook kun je zo je iPhone makkelijk met je computer verbinden om te synchroniseren.

De eigenwijze vorm van de Plug Connector geeft deze case niet alleen zijn eigen gezicht, het is ook ergonomisch verantwoord. Deze uitgekiende vorm maakt het makkelijk om de Plug Connector met gemak te verwijderen, terwijl die verder toch stevig in de case zit om zo voor een betrouwbaar contact te zorgen.

 

 

Er is meer dan het oog kan zien

Aan de achterzijde van de case, mooi in het midden zie je de gepatenteerde Mountr contactplaat, een met grote precisie vervaardigd element dat er voor zorgt dat de elektrische stroom keurig van de houder naar de telefoon vloeit.

Wat je niet ziet: de serie metalen elementen die van belang zijn voor het magnetisch systeem in de houder. Goed om te weten: Mountr stopt geen magneten in je case, want die kunnen de werking van je telefoon beïnvloeden of je creditcard wissen als je die te dicht bij je telefoon houdt.
Wat je ook niet ziet: de eleltronica die nodig is om onder alle omstandigheden een iPhone goed te kunnen opladen. Allemaal mooi weggewerkt. En toch is die case slechts 1.8 mm dun!

Wat je wel weer ziet: cool aluminium van de beste kwaliteit, omgeven door sterk polycarbonaat. Zo maak je een top case, die er perfect uitziet, super functioneel is en je iPhone goed beschermd.

 

Jouw iPhone verdient bescherming

Mountr cases garanderen je niet alleen de makkelijkste manier om je iPhone veilig in de auto te plaatsen en direct op te laden, ze bieden je kostbare telefoon ook een prima bescherming.

Mountr cases zijn gemaakt van duurzaam polycarbonaat, gecombineerd met hoogwaardig krasbestendig aluminium.

Door aan de voorzijde een kleine opstaande rand om het scherm te plaatsen kun je de iPhone zonder problemen met het scherm naar beneden op tafel leggen: de opstaande rand houdt het scherm veilig weg van een eventuele ruwe ondergrond.

En ook over die cameralens die wat uitsteekt hoef je je met een Mountr case geen zorgen meer te maken. Die past nu netjes en helemaal binnen de case.

 

Je iPhone verdient beter dan een koffiekophouder

Was de koffiekophouder of de stoel naast je ook voor jou de beste plek om je iPhone in je auto te plaatsen?

Niet meer! Je iPhone verdient een professionele plek, die ook helemaal veilig is.
Goed in het zicht. Zonder het risico onderweg alle kanten op te schuiven.
En met al die onmisbare navigatie en verkeersinformatie apps is het laden van de batterij geen overbodige luxe.
Er bestaat geen koffiekophouder die dat alles voor zijn rekening neemt.

Daarom is Mountr zo'n uitkomst.
Net zo makkelijk in het gebruik als die koffiekophouder,
maar veel veiliger en veel meer functioneel.

Mountr: Plaats. Laad. En rij veilig!

 
 

Er is altijd een Mountr case die bij je past

Welke iPhone 6 of iPhone 6 Plus je ook kiest, Mountr heeft een perfect passende case.
  

 

Bekijk nu de Mountr Startsets voor jouw iPhone 6

 

 Tip: Like ons op Facebook en blijf zo ook op de hoogte van het laatste Mountr nieuws.