Over Mountr

Mountr: zowel innovatief als vertrouwd

Hoewel het hoofdkantoor van Mountr in Hong Kong is gevestigd, heeft het merk wel degelijk Nederlandse roots! Het oorspronkelijke idee voor het innovatieve Mountr systeem is ontwikkeld door Ali Kaynar uit Groningen en Paul Warmer uit Haarlem. 

Met hun jarenlange ervaring in zowel mobiele telefonie als navigatiehulpen zagen zij een groeiende behoefte aan een echt makkelijke oplossing om een mobieltje veilig in de auto te plaatsen en direct op te laden. Geen geklungel met telefoonhouders waar je beide handen nodig hebt om een telefoon in te plaatsen of uit te halen. Geen gerommel meer met snoertjes, die altijd in de war lijken te raken. Gemak dient de mens.

Door een internationaal team specialisten werd het oorspronkelijke idee uitgewerkt en vertaald in een serie betrouwbare, innovatieve producten. De eerste prototypes werden ontwikkeld in Istanboel. Het concept werd verfijnd net buiten Bangkok, het hart van de automobiel-industrie in Zuid Oost Azië. In Singapore werkten specialisten uit de VS en Scandinavië verder aan de gebruiksvriendelijkheid. Vakmanschap in Hong Kong, Taiwan en China staan garant voor een betrouwbare productie. En dat alles onder leiding van Nederlandse ondernemers vanuit hun kantoor in Hong Kong, waar non-stop verder gewerkt wordt aan nieuwe producten onder de Mountr vlag.

Sinds eind 2014 verovert Mountr in een rap tempo de wereld. En nu is Mountr ook weer terug in Nederland, met een de Mountr Webwinkel en een groeiend aantal retailpartners die de Mountr producten in hun assortiment opnemen.

Mountr Webwinkel in Nederland

Naast de wereldwijde webstore heeft Mountr nu als eerste in Nederland een lokale webwinkel geopend. Dat betekent dat we je beter kunnen informeren over onze producten, sneller en goedkoper kunnen leveren en nog betere service kunnen leveren.

Heb je vragen over Mountr, neem dan gerust contact met ons op.

 

Mountr Webstore /Mountr Webwinkel
Rouaanstraat 15, 9723 CB  Groningen
(geen bezoekadres)
Telefoonnummer: 050-3187101
KvK nummer: 02077088
BTW nummer: NL810712234.B01

email: backoffice@mountr.com

 

Meer informatie (concept)

Jouw privacy is belangrijk voor ons!
Niet 100% tevreden?
Algemene voorwaarden